Mededelingen‎ > ‎

Vacature Kinderfysiotherapeut

Geplaatst 30 mrt. 2017 12:08 door Werkgroep Kinderfysiotherapie Midden Nederland
Ter versterking en uitbreiding van ons team kinderfysiotherapie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende kinderfysiotherapeut die zelfstandig op verschillende locaties wil werken en mee wil denken met nieuwe projecten om de kinderfysiotherapeutische zorg voor onze jonge cliënten in Almere verder te verbeteren. 

Functie                           Kinderfysiotherapeut 
Dienstverband                 Flexibel contract startend met 12 uur mogelijkheid tot uitbreiding 
                                      Mogelijkheid om uren uit te breiden met volwassen cliënten.

Functie inhoud                
Kinderfysiotherapie is een onderdeel van Fysiotherapie Zorggroep Almere BV. De 7 kinderfysiotherapeuten die binnen de BV werken, zijn werkzaam in verschillende gezondheidscentra, op scholen en in de thuissituatie. Zij hebben nauwe samenwerkingsverbanden met het huisartsen, het Flevoziekenhuis, de Jeugdgezondheidszorg en specialisten. 

Wij zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut die oog heeft voor innovatie. Uitdaging ziet in het opzetten van nieuwe projecten. En de verbinding zoekt met zijn/haar collega’s en andere disciplines. 

Functie-eisen 
• Afgeronde opleiding kinderfysiotherapie of in opleiding tot kinderfysiotherapeut 
• BIG registratie 
• Bijdrage leveren in team kinderfysiotherapie 
• Vaardig met computer (MS Office, Intramed) 
• Flexibel in denken en doen 
• In bezit van eigen vervoer 

Arbeidsvoorwaarden 
Je komt in dienst van Fysiotherapie Zorggroep Almere BV. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO Gezondheidscentra, salarisschaal 10, bij afgeronde opleiding Kinderfysiotherapie. 

Contact persoon 
Manager Fysiotherapie Zorggroep Almere BV, Irene Vijfvinkel Voor inlichtingen omtrent deze functie en online solliciteren: ivijfvinkel@zorggroep-almere.nl
Comments